joi, 13 octombrie 2011

LOTD - Oh so special make-up ;))

Hello ladies! Dupa cum ati observat si singure , facultatea and all things around it imi mananca tot timpul, ba chiar as putea spune ca am ajuns la concluzia ca mie nu imi sunt suficiente 24h pentru a reusi sa duc la bun sfarsit tot ce imi propun. Nici de citit bloguri , nici de pozat machiaje sau manichiuri, de nimic nu mai am timp. Bine ca am fost fata desteapta si am facut cateva poze in vacanta pe care le-am pus la pastrare pentru zile negre. Lucky me :D ! Si cum mi-am achizitionat de ceva vreme 3 palete Sleek (de care nu ma mai despart) am zis ca e cazul sa postez si un machiaj realizat cu aceste truse. Sper ca va place, e o varianta mai soft decat cele cu care v-am obisnuit pana acum. Va pup si astept parerile voastre.:)






Acum va voi arata ce culori am folosit si in ce ordine :
Oh so special - Sleek


 Curacao - Sleek

Iar la final va voi "incanta" again cu o poza full face :))
Read On >>>

sâmbătă, 8 octombrie 2011

LOTD : Mauve make-up


Buna fetelor. Am atat de multe pe cap in ultima vreme incat timpul nu mi-a mai permis sa postez ceva. Asadar voi face o postare rapida cu un make-up pe care l-am realizat acum ceva timp dar nu am avut timp sa vi-l arat. Nu voi mai precisa nici produsele folosite, dar daca totusi aveti vreo nelamurire sau intrebare , va rog frumos sa nu ezitati.
Acestea fiind spuse , va las sa admirati pozele de mai jos ;)) si astept parerile voastre in sectiunea "Comentarii" .
De asemenea sunt deschisa la sugestii, propuneri si why not request-uri .







Sper ca va place machiajul meu si vreau sa cred in continuare ca sunt o inspiratie pentru voi si pentru machiajele voastre de zi cu zi.
Acum, ca pentru final voi posta o poza full face dar si una foarte photoshopata si "artistica" cum imi place mie sa ii spun :)).


Pana data viitoare v-am pupacit si va doresc mult succes la scoala/facultate :*:*:*
Read On >>>

sâmbătă, 1 octombrie 2011

NOTD - Red petals

Imi cer scuze ca nu am mai postat nimic pe blog cateva zile, dar sunt in plina mutare cu facultatea, am o gramada de chestii de rezolvat si chiar nu mai am timp de prea multe. 


Asadar, revin azi cu o postare scurta cu unghiutele pe care le-am avut zilele acestea. Ca de obicei, nu sunt perfecte pentru ca nu am rabdare prea multa , mi-e greu sa le sterg si sa o iau de la capat de aceea le las cu cateva imperfectiuni. 
Eu sper ca voi sa extrageti ce e mai bun din asta, cum ar fi modelul sau combinatia de culori si sa inchideti ochii de aceasta data ;)) , sa ma intelegeti ca-s mica si grabita :))


Acum sa trecem la treburile noastre. Am postat mai jos cateva poze, dar ca de obicei nu am mentionat lacurile folosite. Deci, daca vreti sa vedeti vreo nuanta sau daca aveti o intrebare de orice fel , va rog frumos sa nu ezitati si sa o postati mai jos. Pentru voi imi voi face mereu timp.






V-am pupacit si sper ca va plac unghiutele mele care de la un timp cum cresc un pic, se exfoliaza si nu le mai pot tine mari :(. Nu stiu din ce cauza, dar sper sa ii dau de capat pana la urma. 
Asta e tot pentru astazi, bye bye , ladies !!




Read On >>>

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Header Background Designed by Freepik