joi, 29 decembrie 2011

Haul

Buna fetelor.
Imi cer scuze ca nu am avut timp nici macar sa va urez un Craciun Fericit, dar am fost atat de ocupata ca rareori prindeam putin timp in fata laptop-ului.
Asadar, cu intarziere sper ca ati avut cel mai frumos Craciun de pana acum si vreau sa va urez sa aveti un an nou de o mie de ori mai bun decat acesta, sa fiti mai voioase, mai sanatoase, mai cu putere de munca si de invatat.



Pentru ca nu am facut nici un haul pana acum, mi-am zis ca e un moment  potrivit sa va arat ce mi-am mai cumparat in ultima vreme.


In primul rand mi-am achizitionat cateva produse de la ELF (am profitat de promotia lor cu -25% la toate produsele).
Pentru ca vreau sa le si swatch-uiesc , le voi lua pe rand si imi voi spune parerea.

1. Rujul Seductive


Pe buze nu este o nuanta chiar atat de intensa, nu prea seamana cu cea de pe site dar mie imi place foarte mult .



2. Eyelinerul Midnight


Imi doream foarte mult o nuanta de albastru , dar se pare ca nu am avut noroc nici acum. Tusul la aplicare zici ca e negru, nicidecum nu e nuanta afisata la ei pe site. Aici am o mare bulina neagra pentru cei de la ELF. Ar putea sa afiseze si ei niste nuante cat de cat mai apropiate de realitate pentru a nu aparea mai apoi clienti nemultumiti care, de altfel vor si renunta sa mai comande de pe site-ul lor. La fel am patit si cu tusul de la Avon, dar macar ala bate cat de cat spre albastru. Na, asta e, sa-mi fie invatatura de minte.


3. Luciul de buze Super Glossy cu SPF 15


Nu mi-as fi comandat niciodata acest luciu de buze , pentru ca am deja foarte multe luciuri si balsamuri de buze dar l-am primit cadou pentru ca am recomandat site-ul la 10 prietene. In fine, ideea era ca e un luciu oribil din foarte multe puncte de vedere. (vedeti swatch in poza de mai sus). Pe langa faptul ca nu m-au nimerit cu nuanta, sa stai pe buze cu acest luciu mi se pare un chin. Are o textura atat de greoaie si lipicioasa incat iti vine sa nu mai folosesti vreodata luciuri de buze. Nu stiu daca numai mie mi se pare , ori a fost vreun stoc cu probleme , dar chiar sunt curioasa ce parere v-a lasat voua, celor care il mai detineti. Singurele puncte tari, daca mai au vreo relevanta, sunt mirosul si protectia solara.

Pe buze arata cam asa :


4. Genele false Natural Look

Pentru ca detin cateva perechi de gene false, dar toate sunt care mai de care mai lungi si mai stufoase, am stiut ca am nevoie si de o pereche mai normala, mai pamanteana , mai naturala. Si uite asa mi-am achizitionat eu genele de la elf de care sunt multumita. Le-am luat cu gandul ca oricum nu voi folosi lipiciul lor si bine am gandit. Le-am purtat o data si m-am inteles bine cu ele, dar am uitat sa le pozez cand le aveam pe ochi, asa ca nu am pentru voi decat poze in cutie :)




5. Pudra translucida de la ELF Studio



Mi-am achizitionat-o mai mult pentru ca am auzit multe lucruri pozitive despre ea, dar mie nu mi se pare atat de stralucita. Nici nu am incercat-o de multe ori, dar e normala (ca sa nu zic ordinara). Nici nu stiu ce as putea spune despre ea decat sa nu va asteptati la minuni :)

6. Fondul de ten compact Farmasi



Si pe acesta tot din curiozitate mi l-am luat mai mult. Nu detineam nici un fond de ten altfel decat cel fluid , iar pentru ca este si la un pret accesibil am zis ca nu am nimic de pierdut. Mare mi-a fost mirarea cand l-am incercat deoarece chiar mi-a placut. Are o acoperire destul de buna, nuanta e perfecta pentru mine, textura numai buna iar bucuria mea a fost si este destul de mare :)


7. Aplicatii pentru unghii

Inca nu le-am incercat dar mi se par foarte interesante si de efect. Nu va zic mai multe, va las sa le admirati :P




Floricelele cica sunt naturale, deci trebuie sa am foarte mare grija cu ele.

8. Flormar Supershine Miracle Color No U08



Ador aceasta oja dar din nou, nu am poze cu ea pe unghiute :)

9. Coronita



 Nu am purtat in viata mea coronite, dar aceasta m-a convins sa fac o schimbare in acest sens. Mi se pare foarte finuta si eleganta in acelasi timp.



Cam atat pentru aceasta postare, sper ca v-a placut si poate voi mai face astfel de articole si pe viitor.

Care produs va tenteaza din cele de mai sus? Pupici




Read On >>>

vineri, 23 decembrie 2011

Castigatoare Giveaway Nature&Beauty



Buna fetelor!!
A venit momentul sa anunt castigatoarele giveaway-ului Nature&Beauty.


Norocoasele din aceasta seara sunt : 


 Burlacu Luiza
Ankadaus alexandrescu
Andreea ema


Felicitari!!!




Ati castigat cate un voucher cu o reducere de 20% la prima comanda efectuata pe site-ul Nature&Beauty si un sapun natural la alegere, din cele de pe stoc. Comanda trebuie sa fie de minim 50 lei si plasata in termen de 30 zile incepand de maine 23 Decembrie 2011.



Read On >>>

miercuri, 14 decembrie 2011

Craiasa Zapezilor si Spiridusul Malefic

Buna fetelor.

Pentru astazi am pregatit o postare mai speciala, in spiritul craciunului si al iernii care din care observ, se lasa asteptata. 

Intr-o seara calduroasa de iarna ;))(erau vreo 7-8 grade afara) in timp ce stateam relaxata la al meu laptop, o idee stralucita imi apare de nicaieri. Cum plictiseala era la cote maxime, nu puteam lasa ideea sclipitoare sa-mi scape printre degete, asa ca mi-am supus doua prietene la un chin de nedescris : o seara a machiatului.

Iar pentru a face totul si mai interesant, mi-am ales doua personaje care aduc a iarna si a sarbatori pe care le-am poreclit dupa cum puteti citi si in titlu : Craiasa zapezilor si Spiridusul malefic.

Cu al meu spiridus malefic am participat si la un concurs de make-up dar, nu a reusit sa fie la nivelul asteptarilor organizatoarei asa ca acum e rosu de suparare ;))

In continuare va las sa va clatiti ochii cu pozele de mai jos, poze care,sper eu sa fie pe placul vostru. 
Ia sa vad daca va dati seama care e craiasa si care e spiridusul :))


















Sper sa ca v-au placut fetele mele. Astept comentariile voastre in rubrica de mai jos si nu uitati de giveaway aici .
V-am pupacit pe toate !!! 






Read On >>>

sâmbătă, 10 decembrie 2011

Review Keratina lichida Anian

Buna fetelor :)

Am decis sa fac si eu un review despre mult cunoscutul produs minune "Keratina lichida Anian" de pe Triodeluxe .
Cu siguranta ati vazut care sunt efectele acestui produs si la alte fete din bloggosfera , deci pot spune ca a avut efecte benefice la peste 90% dintre fetele de pe internet care au vorbit despre produsul minune mai sus amintit.

Ei bine, se pare ca si eu ma numar printre ele si desi sunt la inceputul tratamentului (nu am folosit decat un sfert din produs la un par foarte lung - vezi poza de mai jos) sunt foarte multumita de rezultatele obtinute pana in acest moment.


Cred ca stiti toate ce fel de podoaba capilara detin iar keratina lichida de la Anian a venit ca o mana cereasca intr-un moment de disperare in care efectiv nu stiam ce mai pot face, numai sa nu ajung la foarfece. Pentru cele care imi citesc pentru prima oara blogul si implicit nu stiu nimic despre mine va voi face o mica prezentare a situatiei parului meu, inainte de a folosi keratina lichida.

Detin un par blond, platinat, culoare pe care o obtin doar cu ajutorul decolorarii . Cred ca va imaginati la ce chin este supus doar cand folosesc cuvantul "decolorare". Trebuie sa precizez ca repet acest ritual (al decolorarii) o data la o luna jumatate-doua , de 7 ani (prima oara mi-am decolorat tot parul, iar apoi numai radacinile crescute). Ma mir si eu cateodata, de  puterea si curajul parului meu de a nu se da batut si de a nu ma parasi in toata aceasta perioada ;)). 

Revenind la keraina lichida, nu stiu ce s-a intamplat de cand o folosesc, dar mi-au disparut firele despicate iar pentru a fi mai sigura ca ma credeti am atasat o poza, mai jos.

Nu stiu cat de bine se observa


Ce ne promit producatorii :

"Conţine ingrediente identice cu cele din structura firului de păr, care acţionează cu o intensitate cu atât mai mare cu cât părul este mai deteriorat.
Previne şi combate căderea părului:
• Reface părul deteriorat
• Previne şi combate mătreaţa
Este o soluţie complexă de tratament şi ingrijire cu efect garantat dacă se aplică periodic şi în mod corect.
Acţiunea Keratinei Lichide ANIAN revitalizează strălucirea mătăsoasă, naturală a părului, revigorându-l şi dându-i volum, astfel încât să arate radios şi sănătos."

 Ce efecte a avut la mine :

Nu am observat vreo schimbare in ceea ce priveste caderea sa, dar cu siguranta mi-a refacut parul deteriorat care acum este mult mai lucios, mai moale si se incalceste mult mai greu.
Eu am probleme cu matreata si nu cred ca s-a schimbat ceva in acest sens, pana acum. Va reamintesc ca nu folosesc de foarte mult timp acest tratament, poate in timp lucrurile se vor mai schimba.
In ceea ce priveste volumul, nu am avut niciodata o problema din acest punct de vedere deci nu pot spune ca m-a ajutat keratina in acest sens.

In alta ordine de idei, trebuie sa precizez faptul ca nefolosita corect, keratina lichida nu va da rezultatele dorite,ba dimpotriva. In primul rand trebuie sa stii cand trebuie aplicata si in ce cantitate. 

Cum procedez eu :

Imi spal parul cu un sampon tot de la Anian (pentru care voi face un review in zilele ce urmeaza), apoi imi tin parul in prosop aproximativ 15 min, aplic o masca de par fara clatire si il mai las 5 minute. Masca imi descalceste parul ceea ce imi permite sa il pieptan (nu sunt o fana a pieptanatului, de aceea evit acest procedeu din teama de a nu-mi despica firele de par) iar abia apoi aplic keratina lichida pe toata suprafata parului si insist la varfuri. Bag in priza uscatorul de par si incep sa-l folosesc la treapta cea mai mica pentru a-l zvanta putin iar apoi folosesc treapta cea mai mare pentru a ii da volum.

Risc sa precizez o informatie care pentru multe dintre voi nu-si are rostul, dar vreau sa fiu sigura ca intelegeti cum functioneaza acest tratament. Asadar, pentru a-si face efectul , keratina lichida trebuie ajutata cu putina caldura, astfel este necesara utilizarea unei surse de caldura dupa aplicarea sa pe par. 

Am vazut ca unele bloggerite spuneau ca ele folosesc ori uscatorul de par ori placa. Gresit!!! Daca folositi placa de par, diminuati efectele keratinei lichide iar rugamintea mea este sa incercati sa folositi doar uscatorul de par.
Mai jos puteti observa doua poze before si after.



Daca mai aveti intrebari , nu ezitati sa mi le adresati. In zilele ce urmeaza voi realiza si alte review-uri pentru produsele Anian pe care le mai detin. Daca aveti vreo preferinta va rog sa-mi spuneti pentru a sti cu ce sa incep.
V-am pupat !!!





Read On >>>

vineri, 9 decembrie 2011

Triodeluxe - Reducerile lunii Decembrie

Buna fetelor.
Dupa cum stiti, Decembrie este luna cadourilor iar Triodeluxe a pregatit cateva reduceri pentru voi, dupa cum urmeaza:



         In perioada 4 Decembrie - 31 Decembrie orice client poate beneficia de reduceri, utilizand urmatoarele cupoane:
   
        Cupon serie: D5AFK530 - 5% Reducere la orice comanda peste 50 Ron
  Cupon serie: D10RMK110  - 10% Reducere la orice comanda peste 100 Ron
 
Reguli de utilizare cupoane:
 
1. Pot fi utilizate doar pe site-ul www.triodeluxe.ro
2. Cuponele sunt valabile in perioda 4 Decembrie - 31 Decembrie
3.  În campul :   ”Cupon” se introduce “Seria” cuponului pentru a beneficia de reducere (pasul 2).
4. Cupoanele sunt valabile pentru produse din gama: Anian, Foresan, Doracil.

Aceste reduceri se acorda inclusiv pachetelor promotionale si ofertelor speciale.

Sper sa profitati cat mai multe de aceste reduceri.
Pupici :* !!!
 




Read On >>>

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Nature & Beauty

Buna fetelor.
Am pregatit pentru voi o postare speciala impreuna cu Nature & Beauty.
Cu siguranta stiti care sunt beneficiile produselor handmade iar daca stati inca pe ganduri atunci cand trebuie sa alegeti intre un sapun industrial si unul handmade, mai bine cititi informatiile de mai jos.




Sapunul este produsul cosmetic cel mai folosit. Zilnic ne spalam pe maini (si nu doar o data), facem dus  chiar daca folosim mai nou gelul de dus deoarece si acesta tot un sapun este.
Sapunul este de fapt o sare, rezultata in urma reactiei unui acid ( grasime) si a unei baze, soda caustica .

Sapunurile Nature & Beauty sunt pur vegetale, fabricate manual din ingrediente  100 % naturale si desi sapunul nu este comestibil , majoritatea ingredientelor sunt comestibile!


"·    Retetele sunt alese cu atentie, astfel incat sapunurile sa va ingrijeasca pielea iar actiunile sa fie terapeutice. Pentru  ca pielea noastra absoarbe peste jumatate din substantele aplicate zilnic, folosirea sapunurilor naturale vegetale reduce la minim riscul expunerii la chimicale .  


·        Uleiurile  vegetale  de masline, cocos, palmier utilizate in amestec, ne permit sa cream un sapun delicat pentru pielea noastra, dar cu  proprietati de curatare, spumare si hidratare de exceptie. Sapunurile noastre pot fi folosite de orice persoana, cu orice fel de tip de piele, in functie de tipul produsului ales.
·        Produsele nu contin ingrediente de origine animala 
·        Nu contin parfumuri sintetice, intaritori chimici, coloranti si conservanti chimici.
·        Aroma este data doar de uleiuri esentiale naturale, ce amplifica starea de sanatate, induce modificari la nivel mental si genereaza senzatii psihice placute, aromoterapia avand efecte deosebite asupra starii noastre de spirit. Uleiurile esentiale sunt usor volatile, aceasta poate face ca produsele noastre sa nu aiba un miros la fel de pregnant ca produsele industriale, dar avantajele date de proprietatile terapeutice si aromoterapie sunt de nepretuit.
·        Culoarea produsului este data de flori, plante , miere si sucuri naturale, desigur sapunurile noastre nu au culorile produselor industriale, dar noi avem convingerea ca nu culorile sunt importante pentru sanatatea pielii 


·        Produs biodegradabil.
·        Produs 100% executat manual in serie foarte mica , incomparabila cu productia industriala dar la care am investit incomparabil mai mult timp, grija si pasiune.  
·        Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte aproximativ 100 de grame.
·        Fiind fabricat manual, in cantitati mici, aspectul si culoarea pot diferi usor de la un sapun la altul, fara ca acest lucru sa influenteze proprietatile lui.
·        Sapunurile noastre contin glicerina naturala rezultata in procesul de saponificare ( cele mai multe sapunuri comerciale nu contin glicerina decat daca este adaugata artificial ) "

Iar acum vine si surpriza. Nature & Beauty impreuna cu mine organizam un mic giveaway. 
Regulile giveaway-ului sunt :
  • Sa va abonati prin Google Friend Connect (in partea dreapta ) 
Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de mai jos.

Care sunt premiile pe care le puteti castiga :
**3 vouchere cu o reducere de 20% la prima comanda efectuata pe site-ul Nature&Beauty si un sapun natural la alegere, din cele de pe stoc. Comanda trebuie sa fie de minim 50 lei si plasata in termen de 30 zile de la castigarea premiului.

**Sapunul gratuit se primeste o data cu prima comanda.
Giveaway-ul incepe astazi 3 Decembrie 2011 si se termina pe data de 22 Decembrie 2011.
Sper sa va inscrieti intr-un numar cat mai mare. 
Multa bafta !!!




Read On >>>

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Header Background Designed by Freepik