marți, 9 august 2011

Anorexia

Astazi va voi vorbi despre un fenomen care ia amploare in zilele noastre si anume ANOREXIA. Cred ca toate tinerele domnisoare , femeile si chiar barbatii se confrunta la un moment dat cu cateva kilograme in plus de care de cele mai multe ori scapam printr-un regim alimentar sanatos si putina miscare. Atunci cand  inlocuim nevoia estetica de a slabi cateva kilograme cu obsesia de a fi numai piele si oase, ei bine , atunci intervine o problema grava . O problema cu care se confrunta tot mai multi tineri , in zilele noastre , in special tinere fete  adolescente si mai nou copile .


In lume exista 8 milioane de persoane care sufera de anorexie dintre care 1 milion sunt barbati. 
20% dintre acestia nu vor mai avea cale de scapare , doar 4 din 10 isi vor reveni complet , restul vor purta pentru totdeauna semnele anorexiei .


Vedetele incurajeaza acest trend morbind , iar numarul victimelor va creste simtitor .

 Keira Knightley

Nicole Richie

Mischa Barton

Victoria Beckham

Aproximativ 1,1 milioane de tinere din Marea Britanie sufera de anorexie sau bulimie. Cel mai ingrijorator este faptul ca numarul celor sub 16 ani care sufera de aceste boli  a crescut cu pana la 80% in ultimii 10 ani si inca continua sa creasca .


Socant este ca, aceasta crestere s-a realizat si in randul copilelor sub 10 ani care afirma ca se infometeaza deoarece vor sa arate ca si papusile lor .



Voi ce parere aveti despre acest fenomen ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Header Background Designed by Freepik